140 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsjalotspecerijentijmtomaattomatenpureeuivetwaterwitte wijnzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Reebout in rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, marc de bourgogne, olijfolie, peper, reebout, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Pompoenpisto

Ingrediënten:
fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamsragout Avignon - daube avignonnaise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met doperwtensaus

Ingrediënten:
doperwten, hamkluif, kruiden, kruidnagel, lamsbot, laurierblad, olijfolie, ontbeende lamsbout, peper, spinazieblad, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Recept uit Lekkere recepten van het land:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurierblaadjes, peterselie, preien, rozemarijn, tijm, uien, wortels, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

lamsschenkels met cannellinibonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cannellinibonen, knoflook, lamsschenkels, laurierblaadjes, olijfolie extra vierge, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Stoofpot van konijn met zilveruitjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine rietsuiker, kaneelstokje, knoflook, konijn, laurierblaadjes, olijfolie, pimentbessen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse rozemarijn, water, wortels, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Zuppa de lenticchie - Linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli all'osso buco - Kalfsschenkelravioli

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, kalfsbouillon, kalfsschenkel, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, saffraan, salie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Carpione de pesce persico - Escabeche van baars

Ingrediënten:
baarsfilet, baby-ui, jeneverbessen, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Zuppa de cannellini - Cannellinisoep

Ingrediënten:
bleekselderij, cannellinibonen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, salie, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, knolselderij, kruidnagels, laurier, madeira, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Duivenbouillon

Ingrediënten:
karkas van duif, karkas van gevogelte, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, ui, water, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon / wild / gevogelte
Haal meer recepten op...