Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, brood, citroensap, gehakt, knoflook, kruiden, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: