162 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapdroge witte wijnknoflooklaurierbladnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierisottorijstsaffraantijmtomatenpureeuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Gepureerde Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten:
basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Stoofpot uit de Exremadura - caldereta extremeña

Ingrediënten:
azijn, bouillon, gedroogde paprika, gedroogde rode spaanse peper, geitenvlees, knoflook, lamslever, lamsvlees, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witbrood, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Kip in amandel-wijnsaus

Ingrediënten:
bouillon, eidooier, eieren, gemalen amandelen, kaneel, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofde kwartels

Ingrediënten:
bouillonblokje, bouquet garni, knoflook, kwartel, olijfolie, peper, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eend met olijven

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouillon, brood, jonge eend, olijfolie, olijven, peper, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees

Ingrediënten:
bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsstoofvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, salie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Goulash met rijst

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, goulashkruiden, knoflook, magere runderpoulet, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Risotto met wilde paddestoelen - wild mushroom risotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, cantharel, droge witte wijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, italiaanse peterselie, knoflook, morielje, oesterzwam, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse rozemarijn, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Peterseliesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, olijfolie, peper, peterselie, ui, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto agli asparagi - Aspergerisotto

Ingrediënten:
aspergebouillon, asperges, boter, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risotto, ui, vialone nano-rijst, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto alla code di gamberi - Garnalenrisotto

Ingrediënten:
boter, carnaroli-rijst, citroensap, groentebouillon, boter, peper, peterselie, risotto, rode garnalen, tijgergarnaal, tomatenpassata, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto alle ortiche - Brandnetelrisotto

Ingrediënten:
boter, brandnetel, groentebouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, ui, vialone nano-rijst, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Orzorisotto met citroen

Ingrediënten:
boter, citroen, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, orzo, parmezaanse kaas, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Orzorisotto

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, orzo, parmezaanse kaas, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met noten

Ingrediënten:
amandelen, arboriorijst, boter, groentebouillon, hazelnoot, olijfolie, parmezaanolie, parmezaanse kaas, peper, pistachenoten, rondkorrelrijst, saffraan, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

'Risotto' van Israëlische couscous met pompoen

Ingrediënten:
groentebouillon, israelische couscous, lente ui, marjolein, oregano, peper, peterselie, salie, sjalot, tijm, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Haal meer recepten op...