646 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentegroentebouillonknoflookkruidenlente-uimelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalotsuikertijmwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pittige spinazie en aardappels

Ingrediënten:
aardappels, garam masala, gember, knoflook, kokosroom, koolzaadolie, rode chilipeper, slagroom, spinazie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Kikkererwten met komijn en spinazie

Ingrediënten:
citroenschil, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koolzaadolie, pruimtomaten, rode chilipeper, spinazie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met spinazie of andere bladgroente

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, postelein, rijst, snijbiet, spinazie, ui, zout en zuring

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Maaltijdomelet met wilde spinazie

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, grijze noordzeegarnalen, olijfolie, peper, uien, wilde spinazie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Turkse yoghurtsoep met spinazie

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, munt, olie, paprikapoeder, peper, ui, water, wilde spinazie, yoghurt en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rijst
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Spanakorizo - Spinazie met rijst

Ingrediënten:
citroen, ei, langkorrelrijst, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spek, spinazie, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rog met courgette en spinazie

Ingrediënten:
bieslook, boter, fleur de sel, gele courgette, groene courgette, knoflook, peper, rogvleugels, sjalot, spinazie, tijm, tijmbloesem en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gerstrisotto met spinazie lenteversie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, citroenzest, groentebouillon, knoflook, koolrabi, lente-ui, parelgort, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...