308 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijboterbroodcourgettefruitkipknoflookkruidenlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstrundvleestijmtomaatuivisvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Runderjus

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurier, olie, pimentkorrels, rode wijn, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bouillon, runderpoelet

Ingrediënten:
beenderen, citroen, foelie, kruidnagel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, runderpoulet, selderij, tijm, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Terrine

Ingrediënten:
doperwten, gelatinepoeder, kalfsschenkel, rode biet, rundvlees, serranoham, slablad, stoofvocht, tomaat, vleesbouillon en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / paté/terrine
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Kroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, knolselderij, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, runderpoulet, sherry, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Poule au pot - Stoofpot van kip

Ingrediënten:
aardappel, armagnac, bayonneham, bleekselderij, boter, bouillon, broodkruim, cognac, doorregen spek, eidooier, kalfsvlees, kaneel, kip, kippenafsnijsel, kippenlever, knoflook, kool, koolraap, kruidnagel, nootmuskaat, peper, room, rundermergpijp, runderpoulet, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Rundvleesstoofschotel met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Spaanse saus - salsa española

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsschenkel, kalfsvlees, kruidnagel, rundvlees, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / warme sauzen
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Pot-au-feu voor twee

Ingrediënten:
knolselderij, laurierblad, mergpijp, prei, rundvlees, soepbeen, ui, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Bollito misto voor twee

Ingrediënten:
kippenbout, knolselderij, laurierblad, mergpijp, prei, rundvlees, soepbeen, ui, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gemengd kookvlees - bollito misto

Ingrediënten:
bleekselderij, gepekelde kalfstong, kalfsvlees, peperkorrels, poularde, prei, runderschouder, rundvlees, ui, knoflookworst, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

beef jus

Ingrediënten:
ossenstaart, rode wijn, rundergehakt, rundvleesbouillon, bruin, rundvlees, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Goulash Esterházy

Ingrediënten:
braadjus, mild paprikapoeder, peper, prei, rode wijn, rundvlees, selderie, ui, vet, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...