Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kip met room - pollo alla panna
- Ingrediënten:
- bloem, boter, braadkip, citroensap, gekookte ham, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch uit Het kleine fornuis:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: