48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookblanke kippenbouillonbleekselderijboterbouquet garnidragondroge witte wijneieidooierkipknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolijfoliepeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmuiwitte peperwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Nordseeburger / Noordzeeburger

Ingrediënten:
bloem, citroensap, dille, rijst, komkommer, mosterd, noribladeren, olie, peper, rijstmeel, rode bietenremoulade, rode ui, sjalot, sla, sojasaus, spinazie, tofu, voorjaarsui, wortel en zout

Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Bitterballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, frituurolie, mosterd, nootmuskaat, plantaardige olie, rundergehakt, ui, volle melk, wortel en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvleesragout
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Groente-taartjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, deeg, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tijm, ui, witte boon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / hartige taart / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Oostendse waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, grijze garnalen, jonge spinazie, peper, prei, room, tongfilet, visfumet, wortelen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Bamyali barbunya - Gebakken rode poon met okra

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroensap, groene tomaat, knoflook, okra, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rode poon, sjalotjes, suiker, verjus, witte peper en wortels

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectenschijven

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, gember, sla, knoflook, lente ui, limoensap, maïskorrels, meelwormen, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, winterwortel, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 gezondheidsvoordelen van lupinebonen

Ingrediënten:
bloemen, boon, brood, hamburgers, cayennepeper, citroensap, eiwitten, sinaasappelsap, gluten, harissa, kerriepoeder, knoflook, komijnpoeder, komkommer, kruiden, lupinebonen, meel, munt, olie, olijfolie, peterselie, puntpaprika, specerijen, peterselie, vleesvervanger, worstjes, wortel, wortels, yoghurt en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gestoomde lentegroenten met burrata, citroenpolenta en salsa verde

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, basilicum, bloem, bonen, boter, burrata, citroen, citroensap, cornichons, doperwten, dragon, ei, bloem, extra vergine olijfolie, boter, groene asperge, groenten, kappertjes, knoflook, water, meiraap, munt, olijfolie, panko, peper, peper en zout, bladpeterselie, polenta, polentameel, rozemarijn, salsa verde, rozemarijn, knoflook, tuinbonen, water, wijnazijn, zout en 
zout en peper