Bijgerecht uit Turks kookboek:
Nuray'in pilavi - Rijst van Nuray
- Ingrediënten:
- boter, bouillonblokje, geelwortel, knoflook, koriander, rijst, ui, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode paprika, saffraan, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: