346 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouilloncourgetteeiknoflooklaurierlaurierbladolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterseliepreirode paprikasuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

In Kümmel gebratene Lotte auf Tomaten-Safran-Sauce mit Auberginegemüse / In karwijzaad gebakken zeeduivel op tomaten-saffraansaus met auberginegroente

Ingrediënten:
aubergine, bruine boter, courgette, groentebouillon, karwijzaad, knoflook, mild chilizout, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, vanillemerg, za'atar, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Pistou

Ingrediënten:
tomaat in blik, courgette, doperwt, groentebouillon, parmezaanse kaas, pasta, pesto, sjalot, sperziebonen, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / aardappelgerecht
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Couscous en moghrabieh met ovengedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, couscous, dragon, groentebouillon, grof zeezout, kippenbouillon, labne, mograbiah, nigellazaad, olijfolie, pomodori, romatomaten, ruwe rietsuiker, saffraan, ui en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risotto met quorn

Ingrediënten:
champignons, gemalen kaas, groene paprika, groentebouillon, laurier, maïsolie, peper, quorn, rijst, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Traditionele goulashsoep met tofu

Ingrediënten:
druivenpitolie, groene kool, groentebouillon, knoflook, maïsolie, paprikapoeder, stevige tofu, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Soep van puy-linzen en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, puy-linzen, sjalot, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met bieten

Ingrediënten:
boter, bulgur, droge sherry, groentebouillon, olijfolie, peper, rode biet, sjalot, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Balsamico-linzen met pompoen en halloumi

Ingrediënten:
aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Tandbaars uit de oven - mero al forn

Ingrediënten:
citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, tandbaars, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde portabella's

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, passendale kaas, peper, pijnboompitten, portobellopaddestoelen, sishoscheuten, tarwekorrels, tomaten, ui, vetstof en zout

Soort:
groente
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Tomatensaus

Ingrediënten:
gedroogde oregano, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoegoulash

Ingrediënten:
aardappelen, tomaat, groentebouillon, karwij, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalotjes, tijm, tofu, tomatenpuree, uien, wortelen, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesoep met bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, gedroogde bonen, tomaat, gerookt spek, groentebouillon, knoflook, kruidnagels, laurier, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalotjes, spinazie, worteltjes en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...