Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Gesauteerde kip met morieljes
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, gedroogde morieljes, kippenbouillon, kippenbout, peper, sjalot, slagroom, zeezout en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken in een duinpan: