Recept uit Turkse kookkunst:
Patlican oturtma - Gestoofde aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, olie, peper, rode paprika, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / lamsvlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gele paprika, groene paprika, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Puur Eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: