Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Huhn in Weisswein mit Perlzwiebeln - Kip met witte wijn en parelui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge riesling, gevogeltefond, jonge haan, olie, parelui, peper en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal: