Recept uit Noma:
Koningskrab en prei in as van hooi
- Ingrediënten:
- boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bacon, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, runderbouillon, selderij, sjalot, tomatenpuree, ui, witte ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: