309 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroccolicourgettefruitgroentekaasknoflookkruidenmelknotenolieolijfoliepaprikapeperspinaziesuikertomaatuivetvleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Stokbrood met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart van frittata's

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fritto misto met saliebeslag

Ingrediënten:
aubergine, bloem, courgette, droge witte wijn, ei, gamba's, gele paprika, groene paprika, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rode paprika, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Maccheroni ladus

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, bladpeterselie, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, pecorino, plantaardige olie, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Gado-Gado

Ingrediënten:
aardappel, bananenblad, bloemkool, ei, eieren, ei, gefruite uitjes, groenten, ijsbergsla, katjangsaus, komkommer, komkommer, kroepoek, ijsbergsla, lente-ui, lente-uitjes, pindakaas, pinda’s, rijst, sperziebonen, taugé, vet, water, water, wijn, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Urap-Urap

Ingrediënten:
asem, bouillon, bouillonblokje, djahé, eieren, groenten, gula djawa, kardemomzaadjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, santen, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Provencaalse rijst

Ingrediënten:
aubergine, boter, bruine langkorrelrijst, courgette, ei, gevulde groene olijven, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, mosterdzaad, olijfolie, passata, rode paprika, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zeezout en zongedroogde tomaten op olie

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, champignons, dashipoeder, ei, garnalen, gember, inktvis, mirin, paprika, plantaardige olie, rettich, sojasaus, sperziebonen, sprot, tempurameel, tong, ui, wijting en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / frituur
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Gehaktbrood uit de oven

Ingrediënten:
amandelmeel, bosui, bosuitjes, brood, champignons, eieren, gehakt, groene olijven, groenten, kastanje champignons, kruiden, mosterd, olijven, rundergehakt, water, zoete aardappel, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Kruidige zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelen, amandelmeel, bosui, cacao, chocolade, ei, kaas, gojibessen, groenten, hazelnoten, honing, kaneel, kokosolie, meel, noten, olie, water, wortels, zoete aardappels, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Turkse Flapjes

Ingrediënten:
ei, kaas, groente, olie, peper, room, specerijen, ui, yoghurt, yufkavellen, zachte kruiden en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

WRAP IT UP

Ingrediënten:
cashewnoten, ei, garnalen, gember, gerookte vis, granen, groente, hamreepjes, kip, komkommer, kool, lente-uitje, omelet, pinda’s, rijstvellen, sesamzaadjes, sla, rode chilipeper, wortel en zachte kruiden

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Een Flan

Ingrediënten:
blikje tonijn, cayennepeper, ei, gerookte vis, groene kruiden, groente, kaas, mosterd, pastis, room, tabasco, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Hurry Curry

Ingrediënten:
amandelen, ananas, aubergine, bakolie, bloemkool, broccoli, bruine suiker, cashewnoten, courgette, currypasta, doperwtjes, edamameboontjes, ei, garnalen, groene asperges, kerriepoeder, kipfilet, kokosroom, mango, paprika, peultjes, pinda’s, pompoen, sambal, sojasaus, tempeh, tofu en vissaus

Soort:
curry / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:

Tempura

Ingrediënten:
bloem, eidooier, garnalen, gember, groenten, koolzuurhoudend water, mirin, sojasaus, suiker en wittewijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Bouillon met noedels, groente, taugé & garnalen

Ingrediënten:
bouillon, ei, gamba's, gemalen koriander, gembersiroop, groente, ketjap asin, korianderblaadjes, kroepoek, mihoen, sambal, sherry, taugé en zoete chilisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...