Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude kersensoep
- Ingrediënten:
- brandewijn, citroensap, citroenschil, kaneel, kersen, morellen, rode wijn, suiker, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Hongaars / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, gemalen kaneel, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, maïzena, melk, olijfolie, poedersuiker, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom, vanillesuiker, vruchtensap, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht uit Morito:
Diner / nagerecht / dessert uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Honey & co:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Speisekammer:
Ontbijt uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Zeeuwse pot:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: