Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Gestoomde mosselen
- Ingrediënten:
- knoflook, kokkels, laurier, mossel, olie, prei, tuinkruiden, ui, venusschelpen, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: