Recept uit Proef Puglia:
langzaam gestoofd geitenvlees met gefrituurde polenta
- Ingrediënten:
- tijm, citroen, droge witte wijn, gehakt, geit, kalfsbouillon, olijfolie, polenta, salie, rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Brunch / diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten: