Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsschenkel
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, gedroogde rozemarijn, kalfsschenkel, knoflook, margarine, peterselie, rode wijn, ui, vleestomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, courgette, fruit, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van Food & Friends:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: