136 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterfruitgroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirode wijnselderijspecerijentijmtomaatvetviswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gestoofde lamsschouder met pruimen en rozen

Ingrediënten:
gedroogde rozenblaadjes, gemalen kardemompeulen, gemalen koriander, kaneel, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kristalsuiker, kruiden, lamsschouder, rode pruimen, ui, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Ossenstaart

Ingrediënten:
bieslook, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, kalfsfond, knoflook, knolselderij, laurier, ossenstaart, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saures Lüngerl - Kalfslong in zure saus

Ingrediënten:
augurkensap, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragonazijn, groentefond, kalfsfond, kalfslong, knolselderij, laurier, middelscherpe mosterd, peper, peperkorrels, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Runderbouillon

Ingrediënten:
jeneverbessen, laurier, madeira, prei, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Beef stock

Ingrediënten:
kalfspoot, knoflook, niervet, rode wijn, rozemarijn, rundergehakt, selderij, steranijs, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ossenstaartbouillon

Ingrediënten:
jeneverbessen, laurier, madeira, ossenstaart, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Heldere consommé

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen runderlappen, kalfsschenkel, laurier, olie, peperkorrels, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Gesmoorde varkenswangen en knolselderijsalade met berberisbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde berberisbessen, grof zeezout, knoflook, laurier, madera, olijfolie, peterselie, port, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, selderijknol, tijm, ui, varkenswangen, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Cassoulet met ganzenbouten

Ingrediënten:
buikspek, cannellinibonen, doorregen spek, ganzenbout, ganzenvet, tomaat, paneermeel, peper, poolse worst, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, uien, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Varkensvlees met braadkorst

Ingrediënten:
balsamicoazijn, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, selderijstengel, ui, varkensbotten, varkenslende, venkelzaad, winterpeen en zeezoutvlokken

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Pasta en bonen

Ingrediënten:
asiago, gedroogde borlottibonen, gedroogde lamonbonen, gedroogde pasta, knoflook, olijfolie, pancetta, pecorino, peperoncino, rozemarijn, selderij, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, druivenpitolie, knoflook, lamsbotten, lamsgehakt, laurierblad, selderij, steranijs, tomaat, ui, verse dragon, verse rozemarijn, verse tijm, vlees, witte port en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Namaak-schildpadsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, foelie, kalfskopvlees, laurierblad, madera, mager rookspek, marjolein, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, truffel en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfsgebraad - arrosto di vitello

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, peper, plantaardige olie, rozemarijn, salie, selder, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Reebok met polenta - capriolo con polenta

Ingrediënten:
boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, laurier, maïsmeel, parmezaanse kaas, reebokvlees, rode wijn, rozemarijn, salie, selder, ui, water, worstjes en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Lamsrug met kruidenkorst en Foyotsaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, foyotsaus, knoflook, lamsbot, lamsrug, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, vers witbroodkruim, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...