Recept uit India:
Khas garam masala
- Ingrediënten:
- groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagel, nootmuskaat en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, gember, kaneelstokje, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kruidnagel, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit India:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept van Beginspiration:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Oh my foodness:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit India:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Jeruzalem: