123 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroensapcitroenschilcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikerfruithoningkaneelstokjekruidnagelmelkpoedersuikerrumslagroomsuikerwalnotenwaterwitte wijnzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Varkensbuik in amandelmelk

Ingrediënten:
amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstpudding met bosbessen

Ingrediënten:
bosbessen, citroen, fijne tafelsuiker, gemalen kaneel, melk, slagroom, vanille-extract en vialone nano-rijst

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux pommes - Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, abrikozenjam, boter, calvados, citroenrasp, citroensap, cognac, crème fraîche, golden delicious, kaneel, pasteideegbodem, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Hongaarse kersensoep

Ingrediënten:
bordeauxwijn, citroensap, citroenschil, fruitige rosé, kaneelstokje, kersenpitten, maïzena, riesling, zout, zure kers en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Flans of Clafoutis met andere vruchten

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, cognac, crème chantilly, ei, kaneel, kirsch, kookvocht van fruit, perzik, room, rozijnen, rum, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Dadelpruimensoep

Ingrediënten:
citroenschil, crème fraîche, dadelpruim, honing, kaneel, limoenschil, munt, rum en slagroom

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / zoet / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Peren in pedro ximénez sherry

Ingrediënten:
beurré bosc, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade, room, sherry pedro ximenez en vanilleijs

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen:

Bataatpuree

Ingrediënten:
bataat, boter, citroensap, citroenzest, ei, kaneelstokje, room, ruwe rietsuiker, sinaasappelsap, sinaasappelzest, water en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Romige notentaart

Ingrediënten:
amandelen, citroenschil, ei, honing, kaneel, macadamianoten, pecannoot, poedersuiker, slagroom en taartbodem

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
citroenschil, griesmeel, kaneelstokje, melk, rietsuiker, room, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Custardpudding met rijst

Ingrediënten:
brosse amandelbiscuits, citroenschil, ei, kaneelstokje, kortkorrelige rijst, room, rum, suiker, sultanarozijnen en volle melk

Keuken:
Creools / Zuid Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Deense appelsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, bosbessencompote, citroen, kaneel, kruidnagel, room, suiker, water, witte wijn en zure appels

Keuken:
Deens
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Frambozen-appelcakejes

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, citroen, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, kaneel en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...