Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Soep van asperges uit pot of blik
- Ingrediënten:
- asperges uit blik, bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, melk, peper, prei, slagroom, ui, ve-tsin en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, preiwit, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Thermomix Feest: