406 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeieidooiereiwitfruitmascarponemelkpure chocoladeslagroomsuikervanillesuikerwaterwitte chocoladezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
amandelolie, ananas, bloedsinaasappel, citroenrasp, gelatinepoeder, kristalsuiker, melk, milde olie, passievrucht, poedersuiker, roze grapefruit, saffraandraadjes, slagroom, vanillestokje en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / nagerecht / dessert uit Baru Belanda:

Kokosdessert met gesuikerde groenten

Ingrediënten:
cherrytomaten, citroengras, eiwit, frituurolie, gelatine, kokosrasp, kokosroom, poedersuiker, slagroom, suiker, truffelaardappeltjes en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / nagerecht uit Sergio's smaakmakers:

Kokos-vanillecrémeux

Ingrediënten:
amandelpoeder, ei, framboos, gelatine, gemalen kokos, grapefruit, mango, melk, peer, poedersuiker, room, rozenblaadjes, sinaasappel, suiker, vanilleolie en vanillestokje

Soort:
fruit
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Rijstdessert

Ingrediënten:
bloemsuiker, gelatineblaadjes, kristalsuiker, melk, risottorijst, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / pudding
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Mousse van arroz con leche met een compote van rood fruit

Ingrediënten:
aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Speculaas Tompouce

Ingrediënten:
abrikozenjam, blaadjes gelatine, bladerdeeg, eidooier, melk, poedersuiker, slagroom, speculaasjes in hele fijne kruimels, speculaaskruiden en suiker

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Tiramisu

Ingrediënten:
amaretto, bloemsuiker, cacaopoeder, eierdooiers, eiwit, gelatineblaadjes, kristalsuiker, mascarpone en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Sergio's smaakmakers:

Koffie, peer en esdoorn

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, ei, esdoornsiroop, espresso, gelatine, gemalen koffie, kaneel, mascarpone, melk, oploskoffiepoeder, peer, poedersuiker, room, roomijs, suiker en vanillestokje

Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Citroentheemousse

Ingrediënten:
aalbes, aardbei, bladgelatine, blauwe bessen, citroen, citroenthee, earl grey, framboos, poedersuiker, rood fruit, slagroom, suiker en verse citroenmelisse

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / koffie en thee
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Panna cotta

Ingrediënten:
gelatine, karamelsiroop, room, suiker en vanillepeul

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Passievruchtenpudding

Ingrediënten:
gelatine, kristalsuiker, passievruchtenpuree, slagroom, suiker en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Slagroomtaart, helemaal zelf maken

Ingrediënten:
banketbakkersroom, basterdsuiker, blaadjes gelatine, boter, een biscuittaart, eiwit, frambozen, amandel, kristalsuiker, poedersuiker, limoensap, slagroom, suiker en fruit

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, bloem, cognac, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillestokje en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...