Recept uit L'Art de la table:
Soep van langzaam gebakken kerstomaten
- Ingrediënten:
- basilicum, bouillon, ui, kerstomaat, kippenbouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, rozemarijn, knoflook, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Tomaten: