91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeifijne kristalsuikergehakthoningkristalsuikerkruidnagelpoedermelknootmuskaatnotenpoedersuikersuikervanillesuikerwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Ravioli met noten en druivenjam

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, druivenjam, fijne suiker, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, quatre épices, suiker en walnoten

Soort:
zoete hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:

Geglaceerde muffins van muskuskalebas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, butternut squash, citroen, clementine, ei, extra vierge olijfolie, kaneel, lavendelbloempjes, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, rozenblaadjes, vanillestokje, walnoten, zeezout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Perenkruimelcake met amaretto

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, elstar, fijne kristalsuiker, kaneel, kruidnagelpoeder, kruimeldeeg, peer, walnoten, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Früchtebrot - Vruchtenbrood

Ingrediënten:
amandelen, bloem, cashewnoten, gedroogde abrikozen, gedroogde dadels, gedroogde kwetsen, gedroogde vijgen, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen steranijs, gemalen venkelzaad, hazelnoten, honing, kaneel, kirsch, oud bruin brood, oud witbrood, rozijnen, gist en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Wortelcake - carrot cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cashewnoten, ei, fijne rietsuiker, gemberpoeder, golden syrup, griekse yoghurt, kaneel, kokosyoghurt, kruidnagelpoeder, maple syrup, marsepeinen worteltjes, nootmuskaat, olijfolie, pecannoot, peper, pistachenootjes, sinaasappelrasp, skyr, speltmeel, volkorentarwemeel, walnoten, wortel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bij de koffie uit Hoe dan?!:

Panforte

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, bruine suiker, cacao, dadels, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, gember, gembernat, gemberstroop, hazelnoten, honing, kaneel, rozijnen, vijgen en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Perenkruimelcake met amaretto

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, elstar, fijne kristalsuiker, kaneel, kruidnagelpoeder, kruimeldeeg, peer, walnoten, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:

Ay çöreği - Walnotengebak

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Peperbrood

Ingrediënten:
acaciahoning, amandel, bloem, gekonfijte citrusschil, hazelnoten, kaneel, korianderzaad, muskaatrozijnen, nootmuskaat, cacao, peper, pijnboompitten, vin santo en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Worteltaart met sinaasappelglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, gemberpoeder, kaneel, poedersuiker, sinaasappelsap, suiker, vanille-extract, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Chewy volkorenkoekjes met chocolade

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, chocolade, ei, havermout, kaneel, lichte basterdsuiker, pecannoten, vanillesuiker, volkorenbloem, walnoten en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Schotse cake

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, eieren, gekonfijte vruchten, griessuiker, honing, kaneel, rozijnen, sinaasappel, vanillesuiker, walnoten, whisky en zout

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Traditionele Toscaanse koek

Ingrediënten:
amandel, bloem, gekonfijte pompoen, gemalen koriander, honing, kaneel, nootmuskaat, pecannoten, poedersuiker, rijstpapier, sukade, vanillesuiker en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Pannenkoeken met warme appeltjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, appeljenever, appels, bloem, bloemsuiker, boter, calvados, cuarenta y tres, donkere kandijsuiker, eieren, kaneel, kristalsuiker, melk, olie, rozijnen, vanillesuiker, walnoten en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Kerstbrood

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bloem, citroenrasp, ei, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, kaneel, roomboter, rozijnen, suiker, sukade, gist, walnoten, walnotenspijs en zout

Keuken:
Midden-Europees / Oost-Europees / Asjkenazisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / feestdagen
Haal meer recepten op...