Basisrecept uit Culinaria Italia:
Strudelvulling (appel) - ripieno per strudel (mele)
- Ingrediënten:
- appel, citroenrasp, kaneel, suiker en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- fruit / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, deeg, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, fruit, kaneelstokje, maïzena, melk, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom, suiker, walnoten, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Recept uit Patisserieboek:
Bijgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek: