Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
İç pilav - Stoofschotel van rijst
- Ingrediënten:
- boter, dille, krenten, lamslever, peper, pijnappelpitten, rijst, tomatenpuree, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- rijst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, sjalot, slagroom, suiker, ui, vleesbouillon, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: