Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Peterselieroomsoep
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Etenenzo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: