Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Gebakken plakken courgette met yoghurt
- Ingrediënten:
- courgette, dille, munt, olijfolie, peper, plantaardige olie, yoghurt en zout
- Keuken:
- Turks / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van 88 Food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest: