359 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemboterfruitgroentekaasknoflookkruidenmelknotenolieolijfoliepeperpeterselierode paprikaspinaziesuikertomaatuivetvleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Zucchini mit Ziegenkäse - Gevulde courgette met geitenkaas

Ingrediënten:
chilipeper, courgette, droge weissburgunder, druivenpitolie, eidooier, gele paprika, gladde peterselie, knoflook, lente-ui, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, stevige geitenkaas, suiker, verse geitenkaas, vleestomaten, witbroodkruim en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fritto misto met saliebeslag

Ingrediënten:
aubergine, bloem, courgette, droge witte wijn, ei, gamba's, gele paprika, groene paprika, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rode paprika, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Snelle bladerdeegpizza's

Ingrediënten:
artisjokhart, courgette, diepvriesbladerdeeg, ei, gele paprika, mozzarella, pizzakruiden, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Tonijnhapjes met chili

Ingrediënten:
bloem, chilipoeder, courgette, ei, kaas, melk, rode paprika en tonijn in blik

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Groentepasteitjes

Ingrediënten:
boter, courgette, eidooier, garam masala, groene olijven, kerriepoeder, komijnpoeder, maïsmeel, rode paprika, tarwebloem en tomaat

Soort:
beslag/deeg / groente
Haal meer recepten op...