Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bloemkool, brood, citroensap, courgette, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept van Beproefd: