Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Krentenbollen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, ei, krenten, kristalsuiker, melk, gist en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, kaneel, knoflook, krenten, kristalsuiker, melk, olijfolie, poedersuiker, rum, suiker, vanillesuiker, water, witte basterdsuiker, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:
Recept uit Zalig zoet:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: