129 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloembotercitroencitroensapdilleeigembergriekse yoghurtkaneelkikkererwtenknoflookkokosoliemelkmuntolijfoliepepersuikervloeibare honingvolle yoghurtwalnotenwaterzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Loukoumades

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cognac, frituurolie, honing, kaneel, sesamzaad, sinaasappelrasp, yoghurt en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Limoendressing

Ingrediënten:
citroenmelisse-azijn, dijonmosterd, droge witte wijn, honing, limoensap, limoenschil, maïsolie, peper, sjalot, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Brokken Piloot

Ingrediënten:
aardappels, brood, citroensap, friseesla, haricots verts, honing, kerstomaat, ketchup, krieltjes, mayonaise, yoghurt en zout

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gepocheerde kweepeer met kwark en zoete hazelnoten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Salade uit Meran

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, honing, roquefort, sherry, sinaasappel, walnoten, wijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / fruit / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Paneer-bietensalade

Ingrediënten:
bieten, citroensap, dille, gemberpoeder, hazelnoten, koolzaadolie, mierikswortelsaus, paneer, vloeibare honing, waterkers, yoghurt, zeezout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Yoghurtdressing

Ingrediënten:
dijonmosterd, honing, knoflook, limoensap, magere yoghurt, rodewijnazijn, saffloerolie, tabasco, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

Tahindressing

Ingrediënten:
agavesiroop, citroensap, dressing, honing, knoflook, koriander, munt, bladpeterselie, pompoenpitten, sojasaus, tahini, water, yoghurt en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:

Groene groentesalade

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, citroen, dille, feta, geitenkaas, gerookte kip, gerookte vis, groene groente, hazelnootolie, honing, knoflook, peper, peterselie, rauwe ham, runderlende, yoghurt en zout

Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Knapperige venkelsalade

Ingrediënten:
acaciahoning, ciderazijn, dille, grove mosterd, koolrabi, limburgs roggebrood, olijfolie, peper, venkel, yoghurt en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Lichter volkoren sodabrood

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, honing, karnemelk, natriumbicarbonaat, olie, volkorenmeel, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Banaan-spinazie<br /> pannenkoekjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmeel, boekweitmeel, bosvruchten, honing, kokosolie, kokosrasp, passievruchtenpulp, pitten, plantaardige melk, banaan, scharreleieren, spinazie, bakpoeder, verse muntblaadjes, yoghurt en zeezout

Haal meer recepten op...