Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gefrituurde heek in ham
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, ei, gekookte ham, heekfilet, melk, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, eidooier, eiwit, fruit, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Bonen!:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken: