Recept uit Koken met kruiden:
Gekruide kippenpastei
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, courgette, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomaat, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: