Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, eiwit, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit Noma:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: