Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gekookte gerookte tong - lingua affumicata e lessata
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gerookte tong, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Lunch / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Lima - het kookboek:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: