727 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneikippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomsuikertijmtomatenpureewitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Risotto alla Milanese

Ingrediënten:
carnaroli rijst, boter, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraan, ui, water, water en witte wijn

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Puree

Ingrediënten:
cantharel, eekhoorntjesbrood, geklaarde bruine boter, morieljes, porcini, portobello, shiitake, sjalot, water en zout

Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Bietjesstamppot met moeders gehaktballen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietjes, boter, ei, gemalen kruidnagel, half-om-halfgehakt, jus, kruimige aardappels, laurierblaadje, lauwwarm water, melk, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomatenketchup, tomatenpuree, uien, ui, water, worcestershiresaus, zout, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

lamsvleestajine met kweeperen

Ingrediënten:
boter, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, honing, kaneel, kaneelstokje, kweepeer, lamsbout, saffraandraadjes, spaanse ui, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

GEglaceerde sjalotten

Ingrediënten:
boter, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:

Wortel-gembersoep

Ingrediënten:
boter, gehakt, groentebouillonblokje, gember, verse koriander, water, witte ui, wortels, 
zout en peper en zure room

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Gruyere Spheres

Ingrediënten:
boter, calciumlactaat, citroentijm, gruyère, lm pectine, ossenstaartconsommé, propyleenglycolalginaat, roggebrood, sherryazijn, ui, volle melk, water en xanthaangom

Soort:
kaas
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Zilvervliessrijst

Ingrediënten:
boter, gevogeltebouillon, groentebouillon, ui, water en zilvervliesrijst

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Zalmsoep

Ingrediënten:
aardappels, anijssterren, augurk, augurk, bloemkool, boter, citroensap, dille, gember, water, koolraap, olie, prei, rode chilipeper, knoflook, ui, varkensgehakt, verjus, vissaus, water, wittewijnazijn, yoghurt, zalm, zout en zure room

Haal meer recepten op...