Basisrecept uit Turkse kookkunst:
Pide - Deegbodem
- Ingrediënten:
- bloem, gist, olijfolie, water, wit sesamzaad, zout en zwart sesamzaad
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, ei, eidooier, gist, honing, knoflook, maanzaad, meel, melk, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, suiker, ui, water, wit sesamzaad, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwart sesamzaad |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Wrap 'n roll:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Thaise keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Melk & dadels:
Ontbijt / brunch uit Spuntino:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De Dikke van Dam:
Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Melk & dadels: