562 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroencitroensapcourgetteeifruitgroenteknoflookmuntolieolijfoliepeperpeterseliesuikertijmtomaatvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Bloemkoolsalade

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, gele paprika, groene paprika, paprikapoeder, ui, yoghurt, zout en zure augurk

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovispasta - anchoïade

Ingrediënten:
artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Thaise groentecurry met tahoe

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, chilisaus, citroengras, galangal, gember, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, korianderpoeder, lente ui, rode paprika, sesamolie, shiitake, sojasaus, sperziebonen, tahoe, ui, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Varkensterrine met verse piccalilly

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, boter, droge witte wijn, geelwortelpoeder, gelatine, haricots verts, kristalsuiker, paprika, peperkorrel, rode peper, stokbrood, tijm, ui, varkenspoot, wittewijnazijn, wortel en zoetzure augurk

Soort:
mosterd / paté/terrine
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Italiaans ingelegde groenten

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, gele paprika, olijfolie, oregano, peperkorrel, rode ui, sperziebonen, suiker, wittewijnazijn, worteltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde groente

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Groentestoofpot met kool - sopes mallorquines

Ingrediënten:
asperges, bloemkool, jonge artisjokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oud witbrood, paprikapoeder, peper, savooiekool, scherp paprikapoeder, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, witte kool en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Mijn favoriete currysaus met vis, kip of groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bonen, chilipoeder, courgette, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, groene spaanse peper, kipfilet, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kurkuma, linzen, mosterdzaad, olijfolie, paksoi, paprika, schelvisfilet, spinazie, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomaat, ui, uisnippers en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Geroosterde groenteschotel

Ingrediënten:
bloemkool, champignons, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, kerstomaat, kruidenmengsel, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika, rode ui, knoflook en zout & peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met groente en een bulgurkorst

Ingrediënten:
aardappel, asperge, aubergine, bloemkool, borlottibonen, boter, broccoli, bulgur, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, pastinaak, peper, pompoen, sperziebonen, ui, venkel, winterwortel, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 lekkere toevoegingen voor gebakken rijst

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bloemkool, broccoli, chilipasta, chilipeper, courgette, ei, groenten, hoisinsaus, kerriepoeder, ketchup, komkommer, lente ui, mais, nori-shake, paprika, pompoen, seitan, sesamzaad, tempé, thaise basilicum, tofu, tomaten en ui

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bloemkoolcouscous met gepocheerd ei

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, bloemkool, citroen, eieren, gedroogde abrikozen, gehakt, gerookt paprikapoeder, granaatappel, olijfolie, sinaasappel, sumak, ui, peper, wittewijnazijn, wortels en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...