Recept uit Papa Kazmi:
Seekh Kebab
- Ingrediënten:
- chilivlokken, garam masala, gedroogde granaatappel, gemberwortel, granaatappel, groene peper, komijnzaad, koriander, mager rundergehakt, mangochutney, raita, rode ui, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, tomaat, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Papa Kazmi:
Basisrecept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit India:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: