Recept van Food & Friends:
Indiase mosselen
- Ingrediënten:
- chilipoeder, kerrieblaadjes, kokosmelk, kurkuma, limoen, mosselen, mosterdzaad, naanbrood, rode chilipepers, knoflook, verse koriander, witte uien, wittewijnazijn en zonnebloemolie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderpoeder, korianderzaad, laos, olie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, santen, specerijen, suiker, tomaat, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Picknick / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Basisrecept uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Nopi:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit India:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Avondmaal uit Veg!:
Ontbijt / brunch uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Gemüse! :
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit eten met nijntje: