Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Grote garnalen met pinda's
- Ingrediënten:
- arachideolie, citroensap, citroenschil, garnalen, gember, ketoembar, knoflook, kurkuma, lente ui, ongezouten pindas en sambal oelek
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, citroenschil, fruit, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, sjalot, sojasaus, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten: