Recept uit L'Art de la table:
Avocado met rokerige linzen
- Ingrediënten:
- avocado, chilivlokken, gehakt, gerookt paprikapoeder, koriander, linzen, olijfolie, suiker, knoflook, tomaten, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gember, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurier, limoensap, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie: