Basisrecept uit Brindisa:
Fritada de tomate y pimientos - Tomaten-paprikapuree
- Ingrediënten:
- groene puntpaprika, knoflook, olijfolie, rode puntpaprika, rozemarijn, suiker, tomaten, ui, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegan / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, koriander, olie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brindisa:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Simone's Kitchen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Thug kitchen feestvoer: