Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Amaijoas a bulhao pato
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, knoflook, koriander, olijfolie, piri piri poeder en venusschelpen
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dille, ei, gehakt, gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:
Ontbijt uit Wrap 'n roll:
Recept uit De worst story:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Mooncake:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Recept uit Het gouden bakboek:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: