Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Honey & co:
Bijgerecht uit Koken met kruiden: