147 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieazijnbloemboterbruine suikercitroensapgemberkaneelknoflookkokosmelklaoslaurierolieolijfoliepeperrunderbouillonrunderlappensambal oelektijmtrassiuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rendang

Ingrediënten:
asem, citroengras, gehakt, gemalen kokos, gember, water, kemirinoten, kokosmelk, laos, limoen, lomboks, olie, palmsuiker, rawits, runderstoofvlees, vruchtensap, sjalotten, tamarindepulp, knoflook en zout

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Pastrami om rots op te zijn

Ingrediënten:
geel mosterdzaad, ijsklontjes, korianderzaad, kristalsuiker, laurierblad, lichtbruine suiker, peperkorrels, pink salt, rundernaborst en zout

Keuken:
Roemeens / Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Limburgs zuurvlees

Ingrediënten:
appelstroop, boter, donkere basterdsuiker, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, ontbijtkoek, riblappen, ui en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
broccoli, gember, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor broccoli met rundvlees, medium dry sherry, riblappen, runderlende, saus bij broccoli met rundvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde aardperen

Ingrediënten:
aardperen, bier, bruine suiker, chutney, citroen, gevogelte, jeneverbessen, kool, kruidnagels, olijfolie, ui, vlees, vogels, wild, wittewijnazijn, zure appel en zuurkool

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gugelhupf

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, amandel, gist, griessuiker, kirsch, melk, oranjesnippers, rozijnen, rundersukade, vanillesuiker en zout

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Pho bo

Ingrediënten:
bosui, bruine suiker, gember, kaneelstokje, knoflook, limoensap, munt, noodles, peperkorrels, pimentbolletjes, runderstoofvlees, steranijs, ui, vissaus en water

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Droge rundercurry met pinda's en limoen

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, kaneel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, kruidnagel, limoen, mandarijn, nootmuskaat, paprikapoeder, pindakaas, rode pepers, runderbouillon, sjalot, stooflappen en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:

Pompoen Cake Met Banaan En Ahornsiroop

Ingrediënten:
ahornsiroop, fijne kristalsuiker, gehakt, hazelnoten, lichte basterdsuiker, mascarpone, boter, banaan, scharreleieren, kaneel, zout, vlees, zelfrijzend bakmeel en zuiveringszout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsvlees met knoflook en tomaten

Ingrediënten:
bouillonblokje, bouquet garni, knoflook, lamsstoofvlees, olijfolie, paneermeel, suiker, tomaat, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Rode Currysoep Van Riblappen Met Mango En Kruiden

Ingrediënten:
koriander, chilipeper, citroengras, gebakken uitjes, gehakt, kalfsbouillon, kokosbloesemsuiker, kokosmelk, limoen, limoensap, mango, bakolie, pinda’s, riblappen, rietsuiker, rode currypasta, sugar snaps, knoflook, thais basilicum, verse koriander en zout

Soort:
curry / vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Poolse stoofschotel Bigos

Ingrediënten:
doorregen spek, droge witte wijn, karwij, knoflook, laurierblad, paddenstoelen, runderlappen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, varkenslap, witte kool, witte peper en zout

Keuken:
Pools
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, bloem, bospeen, bouquet garni, champignon, doorregen spek, knoflook, peper en zout, peterselie, port, rode bourgogne, runderfond, suiker, sukadestuk, ui en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met rode pepers 1 - gangsa 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, runderlappen, trassi, verse komijn, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met rundvlees - sambal goreng daging sapie

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, mager rundvlees, runderlappen, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...