Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Roz bil shaghria - Rijst met vermicelli
- Ingrediënten:
- kikkererwten, kurkuma, langkorrelrijst, saffraan, ui, vermicelli, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Arabisch
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, boter, citroensap, ei, fruit, gehakt, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Annie Pannie:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: