113 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterchampignoncitroensapeieidooiergruyèrekaaskippenbouillonknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselieroomsjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Coquilletartaar met witte chocolade

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, champignon, coquille, droge witte vermout, druivenpitolie, garnaal, halfvolle melk, ingelegde citroen, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, prei, sherryazijn, sint-jakobsschelp, sjalot, slagroom, venkel, verse bieslook, visbouillon, walnotenolie en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Kip en champignon pies - chicken & mushroom pies

Ingrediënten:
biologische kip, bleekselderij, bloem, boter, champignon, eigeel, kip, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, peperbolletjes, ui, verse dragon, verse peterselie, water, wortel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Hollandse Kaasfondue

Ingrediënten:
appel, belegen kaas, champignons, cherrytomaatjes, kirsch, maïzena, nootmuskaat, peer, peper, rauwkost, soepstengels, stokbrood, volle melk en witte wijn

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Boerenkool met ham en champignons

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, boter, champignon, gekookte ham, kaas, melk, paprikapoeder, peper, ui, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, paddenstoelen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Lunch / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Toast met oude boerenkaas

Ingrediënten:
bloem, boter, casinobrood zonder korst, champignons, ham, melk, nootmuskaat, olijfoliekoekjes, oude boerenkaas, peper, voorgerecht en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Dumplings met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boterham, champignon, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, knol, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Scandinavische lamsragoût

Ingrediënten:
champignons, citroenrasp, citroensap, dille, griekse roomyoghurt, kristalsuiker, lamsbout, lamslende, laurier, magere melk, maïzena, milde mosterd, ui, venkelknol, witte peper, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Zweeds / Noors
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, paddenstoelen, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zwezerikragout

Ingrediënten:
bloem, champignons, foelie, kalfsgehakt, kalfszwezerik, melk, paneermeel, peper, peperkorrels, sjalot, tuinkruiden, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
pastei / orgaanvlees
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Champignon-kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eieren, gekookte ham, gerookt spek, gist, jonge kaas, melk, peper, room en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vislasagne

Ingrediënten:
bloem, champignons, gemalen kaas, knoflook, lasagnevellen, melk, peper, sjalot, tomaten, vetstof, visbouillon, visfilets, zeevruchten en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...